Turnkey bouw

Industriebouw Zuid

Turnkey bouw

Jouw Partner in Turnkey Bouwoplossingen

Bij Industriebouw Zuid zijn we gespecialiseerd in het leveren van turnkey bouwoplossingen die jou tijd en zorgen besparen. Met 88 jaar ervaring en meer dan 321 succesvolle projecten op onze naam, zijn wij de betrouwbare partner die jouw project van begin tot eind kan beheren en realiseren.

  • Volledige Dienstverlening
  • Wij denken graag met je mee
  • Tijds- en Kostenbesparing

Jaren
ervaring

panden gerealiseerd

vierkante
meters

kilogram
staal

Laten We Samenwerken aan Jouw Turnkey Project

We begrijpen dat jouw project uniek is en streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten. Jouw doelen en visie zijn onze prioriteit. Onze experts zullen jou door elke stap van het project leiden, met een focus op transparantie en communicatie.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Industriebouw Zuid jouw turnkey project tot een succes kan maken.

Industriebouw op maat

Vanaf het eerste contact staan jouw wensen centraal en denken wij proactief met je mee.
Industriebouw Zuid staat voor duidelijk afspraken en transparantie. Wij adviseren je met het ontwerp en indien gewenst nemen we het volledige vergunningstraject uit handen. Zo bewaken we de kwaliteit en de planning terwijl jij je kan focussen op jouw business.
Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor de ontwikkeling van jouw turnkey project

Neem contact met ons op.

Industriebouw Zuid staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kan op ons vertrouwen als het aankomt op strakke deadlines. Wij garanderen een goede prijs- kwaliteit verhouding, hoge bouwsnelheid en oplevering met een lach.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak .
Of upload hier uw tekeningen.
Binnen 1-2 weken krijgt u een prijsopgave.

Adres

Ganzestaartsedijk 15
5525 KC Duizel

Relevante projecten

No Related Post