Industriebouw Zuid

wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bouwen met rust en zekerheid? 

Industriebouw Zuid is gespecialiseerd in turn-key projecten maar ook ontwerpen van derden zijn geen probleem. Met deze methode leveren we gebouwen gebruiksklaar op. Wij verzorgen indien gewenst het gehele bouwtraject, van de initiatief-fase tot aan de sleutel op de deur. Ons team bestaat uit gedreven vakmensen met hart voor hun vak en oog voor detail waardoor het gehele proces constant wordt geoptimaliseerd.

Jouw partner voor de industriebouw

We realiseren industriële bedrijfsgebouwen op maat voor tal van sectoren. Van retail tot automotive, van de kunststofindustrie tot de metaalsector, wij hebben alle kennis in huis om jouw bouw te realiseren. Voor Industriebouw Zuid is niets onmogelijk.

Industriebouw op maat

Vanaf het eerste contact staan jouw wensen centraal en denken wij proactief met je mee.
Industriebouw Zuid staat voor duidelijk afspraken en transparantie. Wij adviseren je met het ontwerp en indien gewenst nemen we het volledige vergunningstraject uit handen. Zo bewaken we de kwaliteit en de planning terwijl jij je kan focussen op jouw business.

Bouwen zonder zorgen! 

Industriebouw Zuid heeft de combinatie van ervaren vakkennis, efficiëntie en goede service waar jij als klant de vruchten van plukt. Onze unieke werkwijze en toewijding voor ons vak (en natuurlijk onze klanten!) zorgen ervoor dat projecten efficiënt begeleid en gerealiseerd zullen worden, terwijl jouw wensen altijd centraal staan

Ons bouwteam met expertise kan goed inschatten wat nodig is om jouw project te verwezenlijken. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en zorgen wij voor een zorgeloos bouwproces en een oplevering met een lach!

Geschiedenis

Industriebouw Zuid komt uit het hart van familiebedrijf van Hulst en heeft hetzelfde DNA.
Aannemersbedrijf van Hulst houdt zich sinds 1930 al bezig met alles op het gebied van bouw. De vraag naar specialistische kennis specifiek over de industriebouw zorgde ervoor dat er een nieuwe BV opgestart werd die zich volledig focust op maatwerk industriebouw – en zo werd Industriebouw Zuid geboren.
Zoals Van Hulst staat voor hoge bouwsnelheid, flexibiliteit en daadkracht zie je deze kwaliteiten ook terug bij Industriebouw Zuid.
Samen realiseren we bedrijfspanden met de uitstraling die past bij jouw bedrijf en alle wensen voor jouw toekomstplannen. Wij ontzorgen en regelen. Jouw bouw wordt werkelijkheid met Industriebouw Zuid!

Jouw bouwproject snel, zorgeloos en binnen budget realiseren?

Van ontwerp tot nazorg, Industriebouw Zuid realiseert het voor jou.